PDFДрук

Цьогорічний фестиваль патріотичної пісні буде присвячений Дню Героїв

Традиційно у травні Класичний коледж СумДУ проводить фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Від серця до серця» на честь перемоги у Конотопській битві 1659 року. Цей захід започаткований нашим коледжем у 2001 році і проводиться щорічно вже понад 20 років.

Початок повномасштабної війни в Україні змінив формат проведення заходу – на цей період організатори прибрали конкурсну складову фестивалю. І вже третій рік поспіль він буде проводитись без визначення переможців, натомість включатиме благодійний збір коштів, які ми спрямуємо на потреби ЗСУ. Докладніше про умови участі в пісенному фестивалі можна прочитати у листі-запрошенні, прикріпленому в цьому пості.

Коло бажаючих виступити на сцені фестивалю з кожним роком зростає. Минулого року його учасниками стали 300 вокалістів! А це означає, що патріотична пісня має величезне значення для українців, єднає і піднімає наш бойовий дух, пропагує любов до мистецтва в ім’я Батьківщини! І наша мета – гуртуватися навколо свого, рідного, і головне – допомагати нашим захисникам боронити землю, прославлену нашими дідами-прадідами!

У 2022 році в рамках фестивалю було зібрано 30 000 грн, які ми спрямували на закупівлю оснащення, необхідного піротехнікам ДСНС для розмінування Сумщини. У 2023-му сума збору становила 35 907 грн – вони були передані військовослужбовцям 58-ї ОМПБр для закриття нагальних потреб, пов’язаних з несенням служби. Сподіваємось, що в цьому році сума донатів у рамках фестивалю буде не менш значущою! А тому закликаємо усіх небайдужих долучитись до збору, який уже відкрито, він триватиме до кінця травня. Реквізити для благодійних внесків:

https://send.monobank.ua/jar/2ESKAAnCgH

Номер картки банки

5375 4112 1502 6720

Збір коштів відбувається на картку керівниці громадської ініціативи «Я – волонтер!» Тетяни Радько. З даною організацією коледж співпрацює з 2014 року. Увесь цей час організація проводить свою діяльність на базі нашого освітнього закладу та надає постійну та регулярну допомогу українським захисникам, які несуть службу в гарячих точках нашої держави. Сторінка «Я – волонтер!» у Фейсбуці.

У 2024 році учасники фестивалю патріотичної пісні «Від серця до серця» співатимуть українських пісень, присвячених Героям України – усім, завдяки кому ми продовжуємо своє звичне життя: навчаємося, працюємо, одружуємось, народжуємо і виховуємо дітей, хто знаходиться на передовій та хто поклав своє життя в ім’я нашої Перемоги!

Організаційні збори по проведенню фестивалю «Від серця до серця» вже відбулися. Визначено, що захід відбудеться 23 травня. Взяти участь у ньому зможуть учасники з різних куточків України як в очній, так і дистанційній формі. Тож, долучайтеся!

P.S. Організаційний комітет фестивалю звертається до представників бізнесу та керівників установ, організацій з проханням долучитися до Фестивалю в якості спонсорів – маємо потребу у відзначенні учасників символічними призами.

Телефонуйте організаторам заходу у разі виникнення питань стосовно:

Прийому заявок для участі у благодійному фестивалі, складання загальної програми виступів учасників (067)742 50 15 – Ольга.

Запису на репетиції, уточнення інформації з приводу звукового супроводу, наявності необхідної кількості мікрофонів (097) 485 65 91 – Ігор.

Інформації щодо збору благодійних внесків (096) 061-87-41 – Наталія

Дякуємо за співпрацю та чекаємо на зустріч!