PDFДрук

Формуємо успішну життєву траєкторію разом: коледж продовжує профорієнтаційні зустрічі з учнями міста

Навчальний рік добігає кінця. Тож майбутні випускники частіше замислюються над тим, куди вступити, яку професію обрати. Представники Класичного фахового коледжу СумДУ активно проводять профорієнтаційні зустрічі з потенційними абітурієнтами, аби поділитися з ними своїм досвідом та порадами щодо подальшого освітнього шляху.

Так, 02 травня 2024 р. Аліна БОЯРЧУК, фахівець відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи коледжу, провела профорієнтаційну бесіду з одинадцятикласниками Конотопського ліцею № 1. Під час зустрічі присутні дізналися про спеціальності та освітні програми, які пропонує коледж, про переваги та можливості, які вони можуть отримати, обираючи наш заклад для подальшого саморозвитку та професійного зростання, надала актуальну інформацію про вступну кампанію 2024 року.

Також Аліна Василівна закцентувала увагу учнів на тому, що в Класичному фаховому коледжі можна здобути і вищу освіту та отримати освітній ступінь бакалавра.

Фахівець відділу підготовки до вступу та профорієнтаційної роботи надала кваліфіковані відповіді на всі запитання учнів та роздала інформаційні буклети з контактною інформацією нашого закладу освіти для подальших консультацій.

Зустріч була змістовною та інформативною. Сподіваємося, майбутні випускники зроблять обґрунтований вибір, успішно складуть національне мультипредметне тестування та доєднаються до нашої студентської спільноти!

Дякуємо адміністрації Конотопського ліцею № 1 за надану можливість у проведенні заходу з професійної орієнтації молоді.

Детальна інформація: м. Конотоп, пр. Миру, 24, кімн. 117; (068)735-81-38, (097)438-28-00.