PDFДрук

Адаптація першокурсників Політеху триває

Шановний Першокурсник!  Пам’ятаєте ту щасливу мить, коли ви, завмираючи від хвилювання, знайшли своє прізвище в списку зарахованих? Вступив!!! Це було справжнє свято. Але... свято, як відомо, закінчується швидко. За ним наступають будні. І вчорашньому школяру не завжди легко пристосуватися до нового, студентського життя. У значної кількості студентів першого курсу з’являються певні труднощі. Вони пов’язані з незвичністю форм навчання, із необхідністю самому організовувати власну діяльність, із збільшенням обсягів самостійної навчальної роботи, зпристосовуванням до нового колективу студентської групи, умов проживання тощо.

Сподіваємося, з цього приводу вам у нагоді стануть адаптаційні заняття з практичним психологом Бібік Ю. В.

Наші першокурсники вже другий тиждень відвідують години психолога. Під час цих занять вони ближче знайомляться один з одним, розкриваються, навчаються товаришувати, відчувати себе комфортно та безпечно у новому колективі, опановують нові правила розпорядку технікуму та навчальні вимоги викладачів.

Віримо, що новоприбулі студенти стануть справжньою гордістю Політехнічного технікуму КІСумДУ, а ми, педагогічні працівники, будемо з усіх сил сприяти такому результату!!!

Студентські роки минають швидко, потурбуйтесь про те, щоб вам було що згадати.

Успіхів вам, наші першокурсники!!!