PDFДрук

Філософський клуб «Погляд»

29 вересня на базі Політехнічного технікуму КІ СумДУ відбулася відкрита зустріч членів філософського клуба «Погляд» в рамках проекту «Коло друзів» благодійного фонду «Відень» та Міжнародної організації «Вельтхауз» на чолі з «головою» та «сердцем» цього клубу Швидкою Аллою Іванівною.

Це було фінальне засідання на тему «Десять міфів про сімейне життя», куди були запрошені люди з цікавими і повчальними історіями з власного досвіду та практичний психолог, яка допомагала молоді аналізувати та робити правильні висновки з почутого. Кохання, вірність, гордість, відносини з батьками, побут, людяність – наскільки важко розібратись в усьому розмаїтті життя!

Гості ділились своїм досвідом, а не надуманими історіями і організатори вдячні їм за їх сміливість сказати вголос про найпотаємніше. Обурення, повага, жаль та сльози на очах були основними емоціями учасників заходу.

Наступною темою для обговорення буде «Як навчити себе стримувати?», адже інколи дуже важко знайти в собі сили, щоб промовчати та не роздути навіть дріб'язковий конфлікт до величезних розмірів. Запрошуємо усіх бажаючих приєднатись.