PDFДрук

Підсумки роботи науково-методичної конференції викладачів та студентів

2 листопада 2016 року відбулася чергова науково-методична конференція викладачів та студентів «Залізниці та залізничний транспорт: історія та сьогодення, проблеми, шляхи і перспективи розвитку», присвячена 155-й річниці з дня початку будівництва залізниць на території України.

У конференції взяли участь викладачі та студенти Політехнічного технікуму Конотопського інституту Сумського державного університету та інших навчальних закладів міста.

Зі словами привітання до учасників конференції звернулися директор технікуму кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Вікторівна Гребеник, завідувач методичним кабінетом Юлія Володимирівна Туманова.

Представлена на конференції тематика доповідей переконливо свідчить про значні інноваційні зрушення в галузі будівництва залізниць, збільшення швидкостей руху та використання новітніх матеріалів. Громадянське виховання студентів будівельної галузі, економічний аспект виховної та навчальної роботи знайшли детальне розкриття в доповідях учасників. Наукова новизна доповідей спонукала до жвавого обговорення їх тематики. Усі учасники науково-методичної конференції отримали сертифікати.

До нових наукових знахідок, шановні учасники!