PDFДрук

Черговий випуск студентів конотопського «політеху»

24 лютого 2017 року відбувся випуск студентів Політехнічного технікуму. 17 студентів 641 групи вийшли у велике професійне життя із відділення «Організація виробництва», напрямку підготовки «Менеджмент».

Це найжіночніша спеціальність, адже більше 80% випускників складають дівчата. Менеджмент, маркетинг, управління, організація виробництва - для них це не проблема, бо студенти отримали фундаментальні теоретичні знання із спеціальності і закріпили їх у практичній діяльності , формуючи професійні вміння і навички.

Успіхи випускників ПТ КІ Сум ДУ вражають! 4 студентки отримали «червоні» дипломи, дипломи з відзнакою. Соловйова А.В., Павлик А.В., Євтушенко А.Ю., Гудиліна Є.О. – студентки–відмінниці – ми пишаємося вами!!!

Чотири роки прожили вони єдиними надіями, єдиними турботами, радостями й печалями. Цей день особливий, бо наповнений урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням як для випускників, педагогів, так і для їхніх батьків.

Директор технікуму Гребеник Т.В., директор КІСумДУ Бібік В. В., начальник відділу молоді і спорту Конотопської міської ради Качура О.О., завідуючий відділенням Колесніков Г.Г., класний керівник 641 групи Волосюк Т.В., представник батьківської громади групи Павлик Т.А. та усі гості, що знаходилися в урочистій залі, з щирими посмішками та побажаннями найкращого вітали випускників.

Для Волосюк Тетяни Вікторівни це був перший випуск у її житті. Здається, що вона хвилювалася найбільше, бо проводжала своїх перших вихованців у самостійне життя.

Політехнічний технікум Конотопського інституту Сумського державного університету пишається вами, дорогі випускники!!!

У добру путь! Нехай вам щастить!