PDFДрук

Усе – для жінок!

7 березня 2017 року в Політехнічному технікумі КІСумДУ відбувся святковий концерт «Чоловіки з Марсу, жінки з Венери…», присвячений Міжнародному жіночому дню.

І вже вкотре – неперевершені сценічні перевтілення, нові зірки, нові жарти і …наскрізний позитив.

Ось починається концерт, і на колоритних реквізитних конячках на сцену в"їжджають лицар, богатир та Кощей. До цікавої інтермедії приєднується Баба Яга.

На глядачів, як завжди, чекав «концерт у концерті». Адже сценарій був побудований на основі змагання двох команд – «Однофамільці» та «Весняні Фаюни». До команди однофамільців увійшли подружні пари: Сикал С.А. та Сикал Т.С., Кипарис В.Є. та Кипарис В.Є., Білинський В.А. та Соболєва О.О., а також справжні однофамільці Кузько О.Л. та Кузько Н.Ю. Команда «Весняні фаюни» складалася також з ветеранів політехнічної сцени: Глибченко В.Г., Данилова А.А., Приходько О.М., Бойко Л.К., Кабанова О.Є., Тарасенко Т.М., Савченко Р.В.

Обидві команди привітали жінок, виступили з вокальними номерами та позмагалися в конкурсі на приготування їжі. Повірте, смаколиків, які скуштували глядачі від їх «виробників» Приходька О.М. та Глибченка В.Г., Білинського В.А. та Кипариса В.Є., - геть віднайти. Смачно, оригінально, швидко – за 4 хвилини!

Крім вже згаданих завсідників сцени Політеху, на концерті вперше засяяла семирічна «зірочка» зі своїм маленьким акторським дебютом – Вікторія Рязанцева. (Твій бенефіс на цій сцені, Вікусю, іще попереду!).

Декількома словами про враження глядачів від свята важко сказати – адже сміх від вдалих жартів змінювала увага до нових пісень, колоритних танків, «мовчазна участь» в інтермедіях змінювалась вболіванням за «кулінарів».

Наприкінці дійства до жінок з привітаннями звернулися: директор Конотопського інституту СумДУ Бібик В.В., директор ПТ КІСумДУ Гребеник Т.В., заступник директора з НР Рязанцев В.В. та завідувач відділення «Організація виробництва» Колесников Г.Г.

Двогодинний концерт став для глядачів колосальним зарядом гумору, посмішок, гарного настрою, який обовязково треба передати іншим. Це свято сценічного перевтілення – про жінок, для жінок, за участю жінок.

Саме жінкам – величним і водночас приземленим, колегам і подругам – усім, без кого не мислять свого життя чоловіки, це дійство було присвячене.

Тож нехай жінки залишаються завжди ніжними, красивими, мудрими, а чоловіки – належно цінують їх.

Зі святом весни, дорогі жінки!