PDFДрук

У технікумі пройшов Тиждень психології

З 24.04. по 28.04.2017 року у навчальному закладі пройшли заходи заплановані у межах проведення Тижня психології. Працівники психологічної служби політехнічного технікуму КІСумДУ щорічно проводять цей тематичний тиждень, що присвячується дню практичних психологів, який відзначається 23 квітня. У цьому році у Політесі проведено заходи: виставку психологічної літератури «Психологія-наука про душу»; он-лайн анкетування студентів «Практичний психолог очима студентів політехнічного технікуму КІСумДУ»; розміщення на сайті «Психологічна служба Політеху» статті «23 квітня-День практичних психологів»; групову консультацію для класних керівників «Ризики суїцидальної поведінки»; психологічні акції «Чарівна скринька побажань», «Я обираю життя», «Дерево життя»; студентський мікрофон «Цікаво та корисно», «Колекція теплих слів»; засідання студентського клубу «Наука бути лідером»: тренінгові заняття «Тренінг командоутворення» і т.д.

Дякуємо усім, хто активно долучився до участі та проведення зазначених заходів!

Працівники психологічної служби закладку Бібік Ю.В. та Волосюк Т.В. відвідали захід психологічної служби міста «Психологічний калейдоскоп», присвячений святкуванню Дня психолога, який проходив у міській школі № 13. Соціальний педагог технікуму Волосюк Т.В. під час заходу отримала грамоту відділу освіти Конотопської міської ради за сумлінну працю та особисті заслуги в забезпеченні соціального супроводу навчально-виховного процесу. Вітаємо колегу з відзнакою!

PS. Нагадуємо, що благодійна акція «Допоможи ближньому» по збору одягу, взуття, іграшок, книжок, що були у користуванні, буде тривати до 15 травня 2017 року. Долучайтеся до добрих справ! Принесіть непотрібні вам речі людям, що мають потребу у них. Здати речі можна у кабінет №105 або на пости чергових студентів технікуму.