PDFДрук

Представники Політехнічного технікуму взяли участь у конференції з підсумків проекту «Відеогід. Конотоп» сезону 2017 р.

У серпні 2017 р. в нашому місті стартував проект «Школа відеогідів 2017» (керівник – громадський діяч, журналіст А. Проценко). Його ініціаторами стали організація «Volunteer Community Konotop» та БО «Конотопський єврейський центр «Естер». До реалізації ідеї також долучилися ГО «Міжрегіональна спілка журналістів Конотопщини», інтернет-видання «TOPKONOTOP».

10 грудня відбулася конференція з підсумків сезону 2017 р. Під час заходу А. Проценко розповів про сам проект і роботу, виконану протягом його реалізації. С. Караван презентував технічний аналіз наявності проекту в ЗМІ. Учасники конференції взяли участь у дискусії щодо перспектив розвитку проекту. Волонтери, учасники заходу – учні Конотопської гімназії, а також студенти ПТ КІСумДУ, зокрема М. Градін (641 гр.) та М. Плутахін (621 гр.), які були ведучими сюжетів про Конотоп. Учасники проекту зазначають, що протягом його реалізації вони особистісно зросли, подолали різні комунікативні бар’єри, отримали нові знання з історії рідного міста, зі створення відеоконтенту, набули навичок публічного виступу, роботи в кадрі, оволоділи компетенціями у сфері медіаграмотності. А. Проценко виразив їм велику вдячність за активну життєву позицію та цікаві ідеї.

Незабаром стартує новий сезон проекту «Відеогід. Конотоп». Буде здійснено набір учасників та волонтерів, які бажають долучитися до такої цікавої та корисної справи. Сподіваємося, що студенти Політеху виявлять ініціативу в реалізації цього проекту 2018 р. Також рекомендуємо викладачам та студентам переглянути сюжети про рідне місто, створені в рамках проекту. Відповідні відео можна знайти в YouTube, Facebook та інших соціальних мережах.

Якщо ви вже сьогодні бажаєте стати волонтером проекту, то звертайтеся за більш детальною інформацією до практичного психолога ПТ КІСумДУ Бібік Ю.В.