PDFДрук

Студенти та викладачі технікуму візьмуть участь у V Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми - 2018»

За ініціативи і патронату Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Університету менеджменту освіти, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, міжнародної консалтингової компанії , ГО «Поруч» «Компанії інтелектуальних технологій» буде проведено Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми 2018», географія якого охопить усі регіони України.

З 26 лютого до 20 квітня 2018 року Політехівці долучаться до змагань з управління компанією та прийняття рішень.

Метою турніру є виявлення і допомога у становленні представників майбутньої економічної та бізнес-еліти, спонукання молоді до чіткого вибору професії, зокрема в економічній сфері, націлення її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду і поглиблення спілкування і соціалізації молоді різних країн світу з формуванням у подальшому стійкої спільноти (community).
 

Для проведення турніру використовується професійний програмний продукт ― бізнес-симуляція ViAL+. Він дозволяє кожному учаснику стати безпосереднім учасником економічних та управлінських процесів. Це досягається завдяки тому, що під час турніру в управління учаснику дається навчальна компанія в інтерактивному онлайн просторі. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку.

Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навички і знання.

Бажаємо учасникам турніру успіхів, корисного професійного досвіду та самореалізації у важкій справі підприємництва.