PDFДрук

Увага та дотримання правил пожежної безпеки – запорука вашого безпечного життя!

26  березня 2018 року виникла пожежа в гуртожитку Сумського державного університету, 29 березня 2018 року горів гуртожиток Хмельницького торгівельно-економічного коледжу… ЗМІ щоденно повідомляють населення про жахливі пожежі, що трапляються в приватних будинках, торгівельних та розважальних центрах, на підприємствах, в гуртожитках закладів освіти. На жаль, наслідки пожеж приносять значні збитки та забирають людські життя. 

У зв’язку з цим у Політехнічному технікумі КІСумДУ проведені профілактичні заходи. Зокрема, 29 березня 2018 року у гуртожитку технікуму проведено профілактичну лекцію «Увага та дотримання правил пожежної безпеки – запорука вашого безпечного життя!». Провідний фахівець Конотопської МРВ УДСНС України у Сумській області Борута В. В.  обговорив зі студентами, мешканцями гуртожитку, причини виникнення пожеж, ризиковані ситуації, що можуть призвести до загоряння, правила безпечної поведінки та користування електричними приладами, способи  реагування у ситуації пожежі.

Захід пройшов у невимушеній атмосфері, студенти з цікавістю слухали лектора, задавали питання, обговорювали ситуації, переглянули спеціально підготовлені відеосюжети.

Студенти зробили висновок, що найважливішим є дотримуватися правил безпеки, оскільки власна обізнаність може допомогти уникнути фатальної  трагедії  як собі, так і оточуючим.