PDFДрук

Чесність починається з тебе

Студенти Політеху подали відеопроект «Знання - це успішне майбутнє» на II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе».

Цьогоріч школярі та студенти з усієї України надіслали 318 унікальних відеоробіт, присвячених питанням доброчесного навчання та протидії корупції у закладах освіти (132 роботи учнів загальноосвітніх шкіл та 186 студентських робіт).

Наші студенти проявили ініціативу, викладачі підтримали студентів і зняли відеоролик "Знання-це успішне майбутнє". Дякуємо студентам Наливайку Р. (4 група), Селезень В. (4 група), Максимеляну Д. (2 група), Сушковій А. (721 група) та викладачам Кипарису В.Є., Охріменку С.В., Даниловій А.А. Успіхів творчій групі політехівців у цьому конкурсі! Нехай щастить!

Результати конкурсу будуть оголошені 23 травня 2018 року.

Усі відеоролики, допущені до конкурсу, будуть завантажені на офіційний YouTube канал Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP.

Крім того, з 1 по 14 травня 2018 року на YouTube каналі Проекту відбуватиметься відкрите Інтернет-голосування за відеоролик-переможця глядацьких симпатій. Про початок голосування буде повідомлено 1 травня 2018 року на сайті Проекту SAIUP.