PDFДрук

Студентська рада гуртожитку ПТКІСумДУ - в дії

altСтудентська Рада є громадським органом самоврядування студентів і створюється в кожному гуртожитку, де проживають студенти закладу освіти.

Основне завдання Студентської Ради – залучати мешканців гуртожитків до проведення заходів, спрямованих на покращення житлових та санітарно-побутових умов, проведення виховної, культурно-масової, спортивної роботи, організації відпочинку, пропаганди здорового способу життя, надання допомоги наставникам академічних груп, адміністрації щодо поселення та проживання студентів у гуртожитку.

Метою діяльності Студентської Ради є створення умов для самореалізації особистості студентів і формування у них організаторських навичок, лідерських якостей, відповідальності за результати своєї праці, а також забезпечення виховання духовності та культури студентів, підвищення у студентської молоді соціальної активності.

Студентська Рада – ланка студентського самоврядування, діяльність якої є невід’ємною складовою студентського Парламенту МСС ПТКІСумДУ.

Протягом вересня 2018 року у гуртожитках Політехнічного технікуму КІСумДУ пройшли організаційні заходи: проведенні організаційні збори мешканців гуртожитків, проведені відповідні інструктажі з техніки безпеки, обраний новий склад Студентських Рад, проведені перші настановчі засідання студентських рад гуртожитків. На перших засіданнях студради гуртожитку №3 було прийнято річний план роботи студради, визначено порядок оформлення секцій, затверджено старост секцій, обговорені плани щодо святкування Дня працівника освіти та інших тематичних днів вересня-жовтня.

Бажаємо новообраному складу студрад гуртожитків плідної праці, дружнього вирішення усіх побутових питань мешканців гуртожитків, цікавого дозвілля та комфортного проживання в гуртожитках, як у власних домівках.