PDFДрук

ПОЛІТЕХ – ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ

11, 12 та 13 жовтня з нагоди Дня захисника України спільними зусиллями колективу викладачів та студентів  Політехнічного технікуму КІСумДУ  спільно з громадським об’єднанням «Я – волонтер!» було організовано акцію «Тепло сердець – солдатам України».

Три дні у приміщенні читальної зали та біля музею закладу працювали локації, на яких всі бажаючі мали змогу долучитися до шляхетної справи - привітати зі святом тих, хто тримає мирне небо над нами.
На локаціі "Плетемо ПЕРЕМОГУ"  виготовлялися маскувальні сітки, на локації "Оберіг воїну" проводились майстер-класи з виготовлення оберегів для наших захисників, на локації "Конотоп - своїм захисникам" - збиралися посилки для наших військових.

У музеї історії Політеху проводились години спілкування "На перехресті між миром і війною", під час яких були організовані зустрічі з представниками волонтерської спільноти міста та представниками Конотопського об’єднаного міського військового комісаріату. Також діяла виставка експонатів військової амуніції.

12 жовтня студенти, викладачі та гості закладу хвилиною мовчання вшанували пам’ять випускника Політехнічного технікуму Андрейченка Максима, який загинув 22 серпня 2014 року боротьбі за цілісність і незалежність України.

13 жовтня, в переддень свята, представники студпарламенту та педагогічного колективу вручили листи-вітання та обереги нашим військовим у місті.

Участь студентів в заходах, спрямованих на допомогу  воїнам ООС, була дуже активною, щирою, безкорисливою. У переддень свята Покрови  нехай допомога політехівців нашим оборонцям принесе крихітку радості, тепла та довгоочікуваний мир!

Щиро дякуємо всім, хто підтримав ініціативу і долучився до акції!  Робіть добро, виявляйте свою активну громадянську та світоглядну позицію та не будьте байдужими, адже тільки спільними діями ми творимо наше щасливе майбутнє!