PDFДрук

Фестиваль «Сяйво надій» - 2018 - 10 років свята радості, таланту та дитячого щастя

alt17.10.2018 в десятий раз пройшов фестиваль для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Сяйво надій».

Проведення фестивалю «Сяйво надій» стало доброю традицією у нашому місті. Все нові й нові зірочки запалюються на небосхилі країни дитинства, а мешканці міста горді юними талантами Конотопщини.

У цьому році у фестивалі взяли участь вихованці Конотопської загальноосвітньої санаторної школи – інтернат І-ІІ ступенів, Конотопської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, благодійного фонду «Відень», благодійного фонду «Серця любові». 58 юних обдарувань продемонстрували свої театральні, хореографічні та музичні таланти.

В цей день формат фестивалю відрізнявся від минулих років: діти були запрошені у затишну, красиву та теплу залу кафе «Домашня кухня». Дітей пригощали смаколиками, студенти-аніматори дарували атмосферу казки, веселі ігри та флешмоби протягом концертної програми забезпечували атмосферу радості та гарного настрою. Учасників фестивалю, педагогів та гостей привітали директор Політехнічного технікуму КІСумДУ Тетяна Вікторівна Гребеник, керуюча справами виконкому Любов Іванівна Дубовик, депутат Конотопської міської ради Оксана Федорівна Ульянченко, начальник відділу Конотопської міської ради у справах молоді і спорту Ольга Олегівна Качура-Редько.

Свято відбулося за підтримки відділу Конотопської міської ради у справах молоді і спорту ( О.О. Качура-Редько), депутата Л.Г. Талардави, Політехнічного технікуму КІСумДУ та Громадської організації «МОС «Новий час».

Усі учасники отримали грамоти, пам’ятні подарунки та солодощі. На обличчях дітей сяяли яскраві щирі посмішки, очі випромінювали добро, а серця були сповнені щастям. А це і є підтвердженням того, що «Сяйво надії» засяяло знову.