PDFДрук

Співпраця з орієнтацією на успіх

alt

Нові орієнтири сучасної освіти вимагають сьогодні від навчальних закладів інноваційних підходів як до організації навчально-виховного процесу, так і до реалізації кадрової політики з урахуванням вимог Закону України «Про вищу освіту».

За таких умов надзвичайно важливим кроком у розвитку закладів вищої освіти є налагодження тісної співпраці з передовими освітніми установами, що першими втілюють нові вимоги Міністерства освіти і науки України на ринку освітніх послуг.

Так, 22 листопада 2018 р. Політехнічним технікумом КІСумДУ було укладено договір про співробітництво з Комунальним закладом «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Даний документ передбачає співпрацю за такими напрямками, як: обмін сучасними методиками навчання, розширення наукових досліджень та публікація їх результатів у фахових збірниках та журналах, стажування науково-педагогічних працівників технікуму на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, участь у конкурсах на здобуття грантів різного рівня, а також обмін інформацією та проведення науково-практичних конференцій, семінарів та симпозіумів.

Маємо надію, що налагоджена співпраця з Комунальним закладом «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» принесе очікувані результати, а саме: модернізацію навчального процесу, зростання науково-методичного рівня педагогічних працівників, а також розширених контактів в освітній сфері.