PDFДрук

Дорогі викладачі, співробітники та студенти! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Святого Миколая!

altЦе чарівне свято – одне з найсвітліших, найбажаніших і найрадісніших як для дітей, так і дорослих. Це час мрій, надій, сподівань і віри. Час, коли варто забути про всі негаразди й проблеми та згадати про дива, які існують у світі. Вірячи в казку, ми стаємо добрішими й уважнішими один до одного. Серед усіх святих саме Миколай є найбільшим прикладом милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених і потребуючих допомоги.

Нехай цього прекрасного дня до ваших осель завітають радість, світло й приємні несподіванки, світлі та добрі сподівання. Хай у зимові морози зігріває вас тепле свято, а Святий Миколай здійснить усі ваші найпотаємніші бажання!

Зичу всій спільноті технікуму миру та спокою на рідній землі, добра, достатку, безмежного щастя, злагоди, благополуччя й душевного родинного затишку, міцного здоров’я, світлої радості, приємних сюрпризів, нових ідей та веселого свята! Бажаю, щоб у найкращих починаннях і добрих справах ви постійно відчували любов і опіку Святого Миколая. Переконана, що наша родина студентів та викладачів отримає прихильність Миколая, адже рік, що минає, був щедрий на перемоги, досягнення, успіхи. Нехай Святий Миколай надихає вас на добрі справи, оберігає від негараздів, допомагає у скрутну хвилину. Будьте щасливі, будьте небайдужі, вірте у справжні дива!

Зі святом!

З повагою директор ПТ КІСумДУ Гребеник Т.В.