PDFДрук

Святкуємо разом!

altУ Політехнічному технікумі КІСумДУ 19 грудня до Дня Святого Миколая для дітей співпрацівників, студентів пільгових категорій та для дітей, якими опікується фонд «Відень», студенти підготували театралізовану виставу «Казкова школа».

День Святого Миколая – це світле, добре свято, це своєрідний символ людської надії та віри в краще майбутнє. Та передусім це свято, якого так чекають діти, бо, за їхніми переконаннями, саме в цей день здійснюються всі мрії.

Дивовижні костюми, чарівні художні номери не тільки привертали увагу гостей, а дали можливість усім поринути в новорічну казку, де діти змогли побачити Бабу Ягу, Фею, Зіроньки та інших. З особливою радістю зустріли Миколая Чудотворця. Діти відгадували загадки, згадували прислів’я та приказки, пов’язані з ім’ям Святого Миколая, із великим задоволенням декламували вірші.

Святий Миколай подякував дітям і подарував солодкі подарунки. Дітлахи раділи. Батьки, дідусі й бабусі насолоджувались. Настрій у всіх був святковий. Посмішки так і сяяли на обличчях всіх. Кожний пішов додому з прекрасним настроєм в очікуванні чудес та здійснення мрій.

День Святого Миколая – найпрекрасніше свято, воно завжди наповнене вірою, надією та любов’ю.