PDFДрук

Вишкіл пам'яті воїнів-добровольців Андрія Кривича та Михайла Сусла

altНині процес національно-патріотичного виховання має неабияку актуальність у зв'язку із сучасними викликами, які стоять перед Україною. 3 квітня на базі Індустіально-педагогічного технікуму (КІПТ) для учнів та студентів ПТНЗ та ВНЗ міста Конотоп відбувся вишкіл пам'яті воїнів-добровольців Андрія Кривича та Михайла Сусла. Під час навчань Політехнічний технікум представила команда студентів ІІ та ІV курсів з віділення "Комп'ютерні та електронні технології" у складі: Зубчонок Євгеній, Нечипоренко Сергій, Тарасенко Ігор, Зеленський Даніїл, Безносенко Влад, Разпутнов Олексій, Внучков Євгеній та Гриценко Владислав.

Навчання проходили під керівництвом досвідчених інструкторів-спеціалістів з КУ СОР "Сумський обласний Центр відпочинку оздоровлення та військово-патріотичного виховання".

Тактична медицина, правила екіпіровки сучасного солдата, правильне поводження зі зброєю, навчальні ігри "Лазертаг" та "Страйкбол" - програма вишколу була різноманітною і дуже насиченою.

Організовано та профінансовано вишкіл виконавчим комітетом Конотопської міської ради, зокрема відділом міської ради у справах молоді та спорту.