PDFДрук

«Замість квітки подаруй надію»

У березні 2017 року представники Студентського парламенту технікуму ініціювали продовжити минулорічну благодійну акцію «Замість квітки подаруй надію». Студентську ініціативу підтримали 27 навчальних груп нашого закладу. У ході акції було зібрано 4769 гривень 00 коп. Представники студентської громади самостійно визначили, кому надати благодійну допомогу з числа тих сімей, в яких значні кошти витрачаються на лікування складних захворювань.

31 березня 2017 року студентські активісти передали зібрані благодійні кошти викладачу ПТКІСумДУ Мисник В.Д. на лікування 10-річної онучки, коменданту навчального корпусу ПТКІСумДУ Богдан Н.П. на післяопераційну реабілітацію, вчителю ЗОШ №9 Мороз О.Б. на операцію для її 14 – річної доньки.

Весняна пора асоціюється з розквітом природи, відчуттям особливої енергетики активності та дії. Бути уважним до ближнього важливо, проявляти милосердя приємно, допомагати один одному в умовах сьогодення необхідно. Дякуємо усім учасникам благодійної акції «Замість квітки подаруй надію!» за прояв теплоти душі та людяності. Давайте й надалі робити добрі справи! А добрі справи – це вже «добра» традиція Політеху.