PDFДрук

Традиційно тепла зустріч

Однією з приємних традицій Політехнічного технікуму є проведення Дня відкритих дверей. 28 жовтня наш технікум гостинно прийняв у своїх стінах усіх охочих познайомитися з навчальним закладом. Організатори заходу ретельно підготувалися до зустрічі з абітурієнтами та їхніми батьками.

Розпочалося свято з номерів художньої самодіяльності. Зі сцени прозвучали пісні у виконанні студентів, виступив хореографічний колектив «ARTEZ».

Студенти першого курсу, викладачі та всі присутні в залі з гордістю виконали гімн Політеху.

З привітальним словом до присутніх звернулася директор Політехнічного технікуму КІСумДУ Гребеник Т.В. Вона розповіла про основні напрямки роботи технікуму та ознайомила з правилами вступної кампанії 2018 р.

Старшокурсники презентували переваги та перспективи своєї професії.

Після заходу гості змогли оглянути навчальні аудиторії, ознайомитися з умовами проживання в гуртожитку, можливостями культурного, духовного та фізичного розвитку. Звичайне буденне життя мало чим приваблює молодь. У нашому закладі студенти мають змогу розкрити свій творчий потенціал. Спортсменам відкриті двері спортивних секцій. А якщо людина творча, то саме в колективі художньої самодіяльності знайде своє місце.

Абітурієнти та батьки поспілкувалися з адміністрацією технікуму й викладацьким складом, отримали консультації профільних спеціалістів щодо вибору спеціальності. Отримавши велику кількість вражень від почутого та побаченого, гості закладу щиро подякували керівництву за організацію Дня відкритих дверей.

До речі, Політехнічний технікум сприяє змістовному та цікавому дозвіллю школярів під час осінніх канікул, запрошуючи учнів 9–11 класів на вечорниці, екскурсії, майстер-класи, виставки. Слідкуйте за новинами сайту нашого навчального закладу. Відвідайте наші заходи! Знайдіть себе в Політехнічному технікумі!