PDFДрук

Адміністрація компанії з передовими технологіями відвідала Політех

02 листопада в актовій залі Політехнічного технікуму Конотопського інституту Сумського державного університету відбулась зустріч студентів спеціальності "Технологія обробки матеріалів на верстатах та автоматичних лініях" з представником ПрАТ "Роменський завод "Тракторозапчастина".

Дане підприємство спеціалізується на виробництві запасних частин до колісних тракторів. На сьогодні завод займає площу 2,5 га і випускає більше 100 найменувань виробів для колісних тракторів, вантажних і легкових автомобілів, товарів народного споживання. Освоєно та впроваджено у виробництво близько 20 найменувань нових виробів для автотракторної техніки, комбайнів. Продукція заводу користується великим попитом як в Україні, так і за її межами. Основними споживачами є Німеччина, Нідерланди, Польща, Білорусь, Угорщина та інші.

Запровадження у виробництві новітніх автоматизованих ліній та передових технологій потребує залучення спеціалістів із сучасним баченням шляхів вирішення технологічних завдань. А оскільки технікум готує висококваліфікованих спеціалістів, з новітніми підходами до вирішення виробничих завдань, адміністрація компанії з великими потужностями та передовими технологіями вирішила відвідати з робочим візитом саме Політех.

У результаті зустрічі була отримана велика кількість корисної інформації про перспективу подальшого працевлаштування, а також досягнута концептуальна домовленість про співпрацю.