PDFДрук

Актуально: популяризація здорового способу життя

З 23 до 25 березня біля міста Суми на базі відпочинку «Сонячна долина» відбувся тренінг для студентських активістів області «Активні форми роботи як засіб популяризації здорового способу життя».
Під час цього тренінгу нам розповідали про активні форми роботи з молоддю, про здоровий спосіб життя та надавали ще багато цікавої та корисної інформації, якою ми будемо користуватися у майбутньому.  Кожного дня у нас був новий тренер та нова тема для обговорення. Було дуже цікаво брати участь у різних конкурсах, ділитися на команди та обговорювати різні теми, які є дуже актуальними у нас час, особливо для молодого покоління.
Багато видатних особистостей були присутні на заході. Всі вони дуже активно брали участь у тренінгах, були дуже креативними та небайдужими до зайнятості молоді у Сумській області.  Я познайомилася із цікавими людьми з різних куточків Сумщини. Дуже добре провела час. І сподіваюся в наступному місяці знову поїхати туди, адже це піде мені на користь,  тому що всю інформацію, яку отримала,  хочу донести до молоді нашого міста.

Кліндухова М., учасниця тренінгу