PDFДрук

У коледжі пройшов ряд заходів на тему комп’ютерних та електронних технологій

З 20 по 24 вересня в КФК СумДУ у рамках тижня відділення «Комп’ютерні та електронні технології» провели ряд пізнавальних заходів для студентів закладу та школярів міста й району, які побували в нашому закладі на екскурсії.

Тиждень розпочався із зустрічі студентської молоді з Сергієм Волковим - видатним випускником Політехнічного технікуму КІСумДУ (нині Класичний фаховий коледж СумДУ ), який належить сьогодні до числа європейських науковців у сфері квантової фізики.

Сергій - випускник 2012р. спеціальності "Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації". Навчався в аспірантурі СумДУ, захистив дисертацію в Словакії у напрямку квантової фізики. Проходив стажування в Чехії, Німеччині, Австрії.

Зараз працює в науково-дослідницькому центрі латвійської фірми з налаштування апаратури для шліфування поверхонь лазером.

У рамках тижня відділення викладачі Світлана Печенко та Наталія Тринитко, завідувач відділення Юрій Салій провели відкриті години спілкування та бінарний урок. Говорили про особливості професій компютерника та фахівця з електроніки, перспективи працевлаштування, про захист інформації в ІТ-індустрії.

Аби подивитися, як відбувається процес навчання студентів у коледжі, які освітні можливості вони мають та як проводять свій вільний час у гуртках, клубних об’єднаннях, спортивних секціях, до коледжу завітали цього тижня учні міських та районних освітніх закладів.

Для них викладачі відділення провели пізнавальний квест та екскурсію по закладу, після чого нагородили грамотами та сертифікатами.

Також протягом тижня для студентів коледжу, які навчаються на відділенні «Комп’ютерні та електронні технології» були проведені такі заходи як: радіоестафета, бліц-гра «Великі шашки», турнір зі стрільби, фотоконкурс «Моє студентське життя».