PDFДрук

Викладачки коледжу долучилися до проєкту «Молодь у дії»


Протягом двох тижнів педагогині коледжу: Юлія Бібік та Тетяна Коросташівець активно спілкуються з учнівською молоддю міста в рамках проєкту «Молодь у дії». Даний проєкт реалізується ГО «Батьківський дім» за сприяння виконавчого комітету Конотопської міської ради.

Викладачки відвідали вже декілька освітніх закладів міста, де спілкувалися з учнями на теми сексуальної освіти молоді (Юлія Бібік) та здоров’я і життя, як найдорожчого скарбу (Тетяна Коросташівець).

Одна зі спікерок, Юлія Бібік, коментуючи свою участь у проєкті, зазначила: «Тема сексуальної освіти завжди користується попитом серед представників даної вікової категорії. Брак достовірних знань з цієї теми у підлітків, перевантажений фейками та маніпуляціями сучасний інформаційний простір, відсутність часу у батьків говорити про сексуальні стосунки, раннє статеве життя, небажані ранні вагітності та аборти, зниження сімейних цінностей серед молоді спонукали мене як молодіжного працівника та тренера за програмою «Дорослішай на здоров’я» обрати саме цю тему. Переконана, що ці розмови з молоддю допоможуть її представникам зберегти репродуктивне здоров’я, усвідомити цінності здоров’я як основи успішної самореалізації, відповідального ставлення до збереження сімейних цінностей та основ відповідального батьківства».