PDFДрук

Відбулась виробнича екскурсія для майбутніх управлінців


Практика проведення виробничих екскурсій для студентів коледжу не є новою. Цього разу захід був організований для здобувачів освіти за спеціальністю «Менеджмент» та мав на меті ознайомлення з діяльністю управління економіки Конотопської міської ради.

Важливими для студентів коледжу стали відомості про напрямки роботи управління економіки в сучасних умовах, які презентувала начальник управління Людмила Гапєєва. Майбутні фахівці з менеджменту ознайомилися з переліком проєктів, реалізація яких планується за рахунок коштів громадського бюджету Конотопської міської територіальної громади у 2022 році. Крім цього були розглянуті можливості для студентської молоді щодо подання власних проєктів з метою покращення соціально-економічних показників м. Конотоп. Окремим питанням під час спілкування зі спеціалістами управління економіки стало енергозбереження та заходи, що здійснюються в цій сфері, зокрема за рахунок грантової діяльності. Фінальним акордом екскурсії було вручення студентам пам’ятних сувенірів.

Підводячи підсумки, можна зазначити, що виробничі екскурсії є цікавими і корисними як для майбутніх управлінців, так і для викладачів фахових дисциплін, яким надається можливість обміну досвідом та вивчення управлінської діяльності на підприємствах міста, в тому числі в органах місцевої влади.