PDFДрук

Стартував проєкт «Школа молодого науковця»


19 жовтня на базі Класичного фахового коледжу розпочала свою роботу Школа молодого науковця. Це постійно діюче об’єднання науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти, талановитої молоді, які потенційно зацікавлені у здійсненні науково-дослідних робіт, спрямованих на розвиток технічного, інноваційного, соціально-економічного та культурного потенціалу держави.

Головною метою цього проєкту є створення додаткових умов для надання науково-методичної допомоги здобувачам освіти; забезпечення оволодіння сучасними формами організації та проведення наукових досліджень; популяризація в коледжі засад академічної етики та доброчесності.

У Школі передбачена тематика навчально-методичних заходів, яка зорієнтована на потребу здобувачів освіти у знаннях та уміннях, виходячи з етапів їх навчання. Робота Школи включатиме цикл семінарів та практичних тренінгів, які допоможуть студентам правильно організувати власну роботу над формуванням тез, написанням статей чи інших видів наукових робіт.

Мотивація та виклики наукового пошуку, організація наукової діяльності, методи відбору літератури, мова і стиль досліджень, перевірка на плагіат – це далеко неповний список питань, які будуть розглянуті в ході роботи Школи в поточному навчальному році.

Сподіваємось, що набуті знання та навички стануть для здобувачів освіти надійним фундаментом у їхніх наукових досягненнях!