PDFДрук

Четверо студентів та волонтери Класичного коледжу стали переможцями міського конкурсу «Кращий студент Конотопа»

Щорічний конкурс, приурочений до Міжнародного дня студента, в місті традиційно проводить відділ міської ради у справах молоді та спорту. 10 листопада конкурсна комісія визначила кращих серед кращих поміж студентської спільноти освітніх закладів Конотопа. У п’ятьох номінаціях переможцями стали здобувачі освіти Класичного фахового коледжу СумДУ! Так, І місце в номінації «Кращий студент-спортсмен (аматор)» стала Вікторія Власенко. Дівчина є членкинею збірної команди з баскетболу з 2018 року. У перший рік навчання в КФК, як членкиня збірної команди, стала чемпіонкою міста з баскетболу. Протягом трьох років навчання, є гравчинею стартової п’ятірки, у міських змаганнях з баскетболу та стрітболу, разом із командою займала лише перші місця. З 2021 року є капітаном збірної команди.

Кращим студентом-спортсменом-професіоналом став Богдан Доміна (ІІ місце). Юнак має безліч спортивних досягнень. Є чемпіоном відкритої першості ДЮСШ "Олімп" зі спортивної радіопеленгації у Кролевці (2019р), здобув lll місце у чемпіонаті Європи зі спортивної радіопеленгації у вправі «естафета» у Словакії (2021р), lll командне місце у чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації (вправа «класика») у Луцьку (2021р).

У номінації «Художня самодіяльність» І місце здобула Вікторія Коморда, займається у вокальній студії «Елегія». Вікторія є активною учасницею різноманітних конкурсів, фестивалів, концертів міського та обласного рівнів. Вона різнопланова вокалістка - виступає на сцені в різних жанрах: соло, дует, тріо, ансамбль. Має безліч дипломів за зайняті І та ІІ місця у конкурсах-фестивалях міського, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Кращою танцюристкою Конотопа визнано Олену Гудименко – їй відповідно присуджено І місце. Дівчина займається у хореографічному колективі «ARTEZ» Класичного фахового коледжу СумДУ. Танцями займається з 6 років. Неодноразово була призеркою хореографічних конкурсів міського, обласного та всеукраїнського рівнів.

Також поза конкурсом були відзначені студенти клубу «Соціальне волонтерство» КФК СумДУ за активну участь у всіх сферах життя нашого міста. Вони часто стають ініціаторами проведення благодійних зборів та ніколи не відмовляють у допомозі щодо організації проведення різноманітних заходів будь-якого масштабу чи тематики. Ініціюють та беруть участь у багатьох заходах, таких як: благодійні та інформаційно-профілактичні акції, проводять майстер-класи зі створення сувенірних лялечок та збору допомоги воїнам ООС, театралізовані свята для вихованців «Мобільної кімнати», допомагають у проведенні міських заходів тощо.

Вітаємо наших студентів з визнанням та бажаємо їм подальших успіхів у обраній справі!