PDFДрук

Студенти взяли участь у імпровізованому судовому засіданні


Відкритий виховний захід «Суд над цигаркою» відбувся в Класичному фаховому коледжі 7 грудня. Його для студентів 841 та 131 груп провела викладачка циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Наталія Кондратенко.

Виховне заняття пройшло за всіма правилами кримінального судочинства. В імітованому судовому засіданні були присутні прокурор та адвокат, які надавали суду свої докази стосовно обвинувачення або захисту цигарки. Адвокат в якості свідків запросив колекціонера, історика, курця та бізнесмена, які не уявляють своє життя без обвинуваченої. Лікар та психолог, запрошені в якості свідків прокурором, надали суду беззаперечні докази, серед яких були і відеоматеріали щодо погіршення та втрати фізичного або психічного здоров’я людей, які палять. Дослідивши всі обставини справи, суддя оголосив вирок, яким визнав цигарку винною у скоєнні злочину проти здоров’я і життя людства і призначив їй найвищу міру покарання - довічне позбавлення волі. Вирок остаточний та оскарженню не підлягає!!!

Мета даного заходу – виховувати негативне ставлення студентів до нікотину, розширити знання про згубну дію паління на організм людини, ознайомити з ходом судового засідання у кримінальній справі.

Студенти Класичного фахового коледжу СумДУ – ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!