PDFДрук

Правовий вебінар для студентів коледжу

Триває акція "16 днів проти насильства". Період кампанії охоплює наступні важливі дати: 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством; 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; 5 грудня – Міжнародний день волонтера;

6 грудня – вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; 10 грудня – Міжнародний день прав людини.

Акціє триває з 25 листопада по 10 грудня.

У рамках акції "16 днів проти насильства" та з нагоди Міжнародного дня прав людини, що відзначатиметься 10 грудня, для студентів КФК СумДУ був проведений правовий вебінар. Його лекторкою стала правознавиця, заступниця директора Конотопського місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Волік.

Вона розповіла про основні міжнародні та державні нормативно-правові акти, що регулюють питання захисту прав дитини, ознайомила з основними аспектами безоплатної правової допомоги, акцентувала увагу на необхідності бути юридично обізнаними та вміти захищати власні права.

Висловлюємо вдячність спікерці за конструктивний діалог з молоддю та готовність поділитися актуальною, суспільно корисною інформацією.