PDFДрук

Йдемо на рекорд!

8 лютого 2022 року у світі відзначили День Безпечного Інтернету. Наш начальний заклад вже втретє приймає участь в такому заході.
Цій події присвятили Всеукраїнський онлайн-флешмоб «РАЗОМ ДЛЯ НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ», активну участь у якому прийняли  і студенти та викладачі Класичного фахового коледжу. 8 лютого наш навчальний заклад досяг і власного рекорду – одночасно на відеоконференції, присвяченій  Дню Безпечного Інтернету, було більше сотні наших студентів!
Студентам нагадали про п'ять фундаментальних понять щодо цифрового громадянства та безпеки: обачність, пильність, захист, доброзичливість і сміливість. Під час реєстрації рекорду України, щодо використання освітянами можливостей хмарних технологій,  студенти мали змогу виконати вправи у віртуальних кімнатах. Найактивніші учасники флешмобу створили свої цифрові бейджі, потренувалися визначати шахрайство в Інтернеті, відрізняти фейкові повідомлення, створювати надійні паролі тощо.
Викладачі циклової комісії «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» забезпечили онлайн спілкування та супроводження заходу.
Ми впевнені, що отримані знання допоможуть учасникам ще краще захистити свою інформацію в мережі і замислитися про цифровий слід, який вони залишають.
Дякуємо учасникам онлайн заходу!