PDFДрук

Нарада з викладачами та наставниками груп І курсу у дистанційному форматі


Адміністрація коледжу провела зустріч у дистанційному форматі із викладачами та наставниками академічних груп І курсу з актуальних питань освітнього процесу.

Йшлося про організацію опитування студентів щодо якості дистанційного навчання, необхідності посилення контролю за веденням обліку відвідування, моніторинг занять у синхронному режимі тощо.

Спільною ініціативою адміністрації закладу та студентського самоврядування стала розробка анкети для проведення опитування студентів щодо якості дистанційного навчання. Результати такого опитування дозволять проаналізувати ситуацію та сформувати подальші стратегії впровадження дистанційної освіти в коледжі.

Також під час зустрічі до відома присутніх було доведено чинну нормативну базу закладу стосовно контролю за веденням обліку відвідування здобувачами освіти, у т.ч. дистанційних занять у синхронному режимі.

Члени адміністрації наголосили, що в закладі триває моніторинг стану здійснення дистанційного навчання в синхронному режимі, результати якого будуть розглянуті на Раді із забезпечення якості освітньої діяльності фахової передвищої та вищої освіти КФК СумДУ.