PDFДрук

Школярі переглянули фільм «Трохи нижче неба» у роковини теракту в Харкові

22 лютого – річниця з дня теракту в Харкові та кривавої розправи над учасниками мирної ходи. Тоді серед загиблих опинилися четверо активістів: Данило Дідік, Ігор Толмачов, Вадим Рибальченко і Микола Мельничук.

В день роковин по загиблим у коледжі відбулась трансляція документальної стрічки «Трохи нижче неба». 21, 22 лютого її переглянули учні старших класів СШ №9.

Сьогодні тема війни в Україні досягла свого найвищого піку. А тому фільм, як ніколи болем відгукується в серці та лоскоче напнуті, як стріли, нерви. Сюжет стрічки – про самовідданість і подвиг, любов до людей і Батьківщини, про вірність військовому і громадянському обов’язку, про людські втрати та ціну миру…

Після перегляду фільму школярі вшанували пам'ять загиблих в обороні Донецького аеропорту та жертв кривавої розправи над мирними активістами у Харкові хвилиною мовчання. Світла пам'ять усім, хто віддав життя в ім’я України! Героям слава!

Домовитися про колективний перегляд стрічки на базі Класичного фахового коледжу СумДУ бажаючі можуть за тел. (097) 828 44 28, (067) 645 30 18.