PDFДрук

Відбулось дистанційне методоб’єднання наставників академічних груп

20 квітня у Класичному коледжі СумДУ говорили про особливості психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу у військовий час. На необхідності колективної та індивідуальної підтримки студентів у ході виховного процесу наголосила заступник директора з виховної роботи Юлія Бібік. Практичні поради педагогам про те, як пережити військовий час та навчити цьому молодь надала практичний психолог закладу Олена Юрченко. Заступник директора з навчальної роботи В’ячеслав Рязанцев довів до відома наставників інформацію про особливості освітнього процесу в умовах військового часу, зокрема, про терміни екзаменаційних сесій, контроль за відвідуваністю дистанційних занять та завершення навчального семестру.

До наставників академічних груп звернулася й очільниця освітнього закладу Тетяна Гребеник. Вона рекомендувала педагогам тримати постійний зв'язок із студентами, цікавитись не лише їхнім навчанням, а й становищем, в якому опинилися їхні родини під час війни, по можливості допомагати. Директорка також підтримала ініціативу коледжан-волонтерів щодо проведення в закладі акції «Великодній кошик» на підтримку військових. А також докладно зупинилася на особливостях вступної кампанії-2022.

На завершення інженер з охорони праці Євген Толок нагадав колегам про алгоритм дій під час артобстрілів, а також розповів про правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів.