PDFДрук

Відбулось підсумкове методобєднання наставників академічних груп


"Секрети педагогічного успіху: лайфхаки класних керівників закладу фахової передвищої освіти під час здійснення освітніх функцій в період кризового стану у країні» - методичне об’єднання під такою назвою відбулось 24 червня.

Учасники засідання заслухали звіт заступниці директора з виховної роботи Юлії Бібік щодо організації позанавчальної діяльності у 2021-2022 навчальному році.

В ході заходу були проаналізовані основні аспекти роботи класних керівників під час очного та дистанційного етапу навчання. Наставників академічних груп ознайомили з наказом МОН «Про концепцію національно-патріотичного виховання». Говорили також про особливості залучення студентів до участі в опитуваннях щодо оцінювання якості освітніх послуг, перспективні плани на наступний навчальний рік.

̕Також наставники академічних груп взяли участь в підсумковому онлайн-опитуванні та поділилися лайфхаками, які допомогли їм підтримувати активність студентів в період війни та тримати з ними постійний зв'язок.

Підсумкове засідання методобєднання відвідали директорка закладу Тетяна Гребеник та заступник директора з навчальної роботи В’ячеслав Рязанцев. Вони подякували наставникам академічних груп за роботу в цей непростий навчальний рік та ознайомили з перспективними планами роботи в наступному 2022-2023 році.