PDFДрук

У Класичному коледжі провели батьківські збори


17 та 24 вересня у Класичному коледжі СумДУ відбулися батьківські збори для батьків здобувачів освіти І-ІV курсів.

Під час загальних зборів до батьків звернулась директор закладу Тетяна Гребеник, подякувала за те, що їхні діти обрали саме наш освітній заклад, розповіла про особливості навчання студентів в умовах військового стану та відповіла на найбільш актуальні запитання, які задавали батьки напередодні зборів під час анкетування.

Про структуру освітнього процесу, особливості навчальної програми, розкладу, проведення семестрової сесії та зовнішнього незалежного оцінювання в цьому році розповів заступник директора з навчальної роботи В’ячеслав Рязанцев.

Людмила Гаценко, заступник директора з навчально-методичної роботи, поінформувала про онлайн-етику, правила поведінки під час дистанційних занять, структуру навчального року, облік відвідування занять, ДПА у форматі ЗНО.

На моментах виховної роботи зі студентами зупинилась заступник директора з виховної роботи Юлія Бібік (розповіла про правила внутрішнього розпорядку, положення про коледж, можливість дізнаватися про новини закладу на сторінках коледжу у соцмережах та на сайті, нормативно-правові документи, які регламентують роботу закладу та інформують про права та обов’язки здобувачів освіти тощо).

Завідувач навчально-виробничою практикою Олександр Кузько розповів батькам студентів старших курсів про організацію різних видів практик в умовах сьогодення.

Також до батьків звернулась практичний психолог закладу Олена Юрченко, яка повідомила про роботу психологічної служби та зробила акцент на тих проблемних моментах, які можуть турбувати, зокрема, студентів І курсу, під час адаптації в коледжі. Попросила підтримки своїх дітей батьками та наголосила на можливості звертатися, у разі потреби, за кваліфікованою педагогічною підтримкою.

Після загальних зборів батьки мали можливість поспілкуватися більш тісним колом у своїх групах, вирішити організаційні питання, зустрітися з викладачами-предметниками та задати їм запитання стосовно вимог до вивчення предмету та критеріїв оцінювання студентів.

Сподіваємось, що кожен, хто прийшов на зустріч з адміністрацією та викладачами коледжу, отримали відповіді на всі хвилюючі запитання та отримали змістовну інформацію стосовно навчання їхніх дітей у нашому навчальному закладі. Маємо надію на продуктивну співпрацю, де кожен учасник освітнього процесу зробить свій внесок у виховання підростаючого покоління.