PDFДрук

Гостьова лекція для землевпорядників

Викладачі ВСП «Класичний фаховий коледж Сумського державного університету» постійно використовують активні методи навчання, одним із яких є гостьова лекція. Безумовно, такі заняття не тільки підвищують рівень засвоєння матеріалу, демонструють високий теоретико-практичний і методичний рівень педагогів, а й спонукають здобувачів освіти до активної розумової діяльності, творчого процесу, самостійного дослідження цікавої та актуальної для них теми.

Тому 23 вересня 2022 р. для здобувачів освіти, які навчаються за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій», за участю Пудикова Олександра Олександровича, інженера-геодезиста ФОП «Грудійов С.Є», було проведено гостьову лекцію на тему: «Виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)». Представник землевпорядної організації докладно розповів про етапи виготовлення зазначеної вище технічної документації та проведення інших видів робіт із землеустрою із застосуванням сучасних геодезичних приладів і програмного забезпечення. Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з особливостями проведення геодезичних робіт при виготовленні проєктної документації із землеустрою, поспілкуватись із представником землевпорядної організації та отримати змістовні відповіді на свої питання.

Високий професіоналізм, компетентність і активність лектора справили позитивні враження, викликали зацікавленість та відповідну дискусію присутніх.