PDFДрук

Відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівника освіти

Урочистості з нагоди професійного свята відбулись у коледжі 29 вересня. Зі святом коледжан та працівників інституту привітали директори закладів Тетяна Гребеник та Віталій Бібик. Грамоти Конотопської районної ради з рук заступника голови ради Олексія Бойченка отримали директорка коледжу Тетяна Гребеник та викладачка, волонтерка Тетяна Радько.

Під час концерту відбувся святковий телемарафон «Єдиним освітянським фронтом», під час якого присутні в залі переглянули пряме включення передачі «Світське життя викладачів», побували в прямому ефірі з відомою конотопською ворожбиткою Явдохою Бородатою та стали свідками вручення відзнаки у номінації «Ювіляри педагогічної роботи».

Свої музичні вітання цього дня подарували присутнім вокальні колективи міста та коледжу: «ДО-МІ-СОЛЬ-КА» (ЦДЮТ, керівник Юлія Гланц), «Камбіата» (ЦДЮТ, керівник Олена Силка), вокальної студії «ЕЛЕГІЯ» (КФК СумДУ, керівник Лілія Бібик), вокалістки Тетяна Кизим та Лідія Бойко, Вікторія Каморда, хореографічні колективи: «Артез» (КФК СумДУ, керівник Олена Бондаренко), «Едельвейс» (керівники – Тетяна Грищенко та Наталія Прокопець), «Еліт-данс» (керівники Антон та Юлія Васюти).

Напередодні концерту грамотами та подяками різних рівнів відзначили кращих працівників обох закладів.

Вітаємо усіх причетних з Днем працівника освіти і бажаємо здоров’я та наснаги. Цінуємо ваш життєвий і професійний досвід, пишаємось вашим ентузіазмом, вдячні за вашу працю! Щедро засівайте знаннями неймовірно родючу українську землю, чужому навчайтесь і свого не цурайтесь!

P.S. Дякуємо: за фото - Валерію Гапоненку, за оформлення святкової фотозони – Валерії Кипарис!