PDFДрук

Успішний заклад той, в якому цінують своїх працівників

Напередодні Дня працівника освіти в Класичному фаховому коледжі СумДУ грамотами та подяками різних рівнів відзначили працівників закладу. Кожен на своєму місці виконує покладені на нього обов’язки і адміністрація коледжу високо цінує потенціал кожного, хто єдиним освітянським фронтом тримає високу планку рейтингу освітнього закладу та наближає довгоочікувану перемогу.

Прізвища деяких викладачів подані на нагородження до Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Сумської області, обласної державної адміністрації. Тож свої відзнаки вони отримають уже після свята.

Також одна з освітянок закладу, кандидатка педагогічних наук, викладачка КФК СумДУ, президентка ГО «Молодіжна організація студентів «Новий час», модераторка проєкту «Коло друзів» БФ «Відень», очільниця коледжанського волонтерського руху Тетяна ВОЛОСЮК удостоєна почесної відзнаки управління освіти Конотопської міської ради «Феліца» у номінації "Інновації та креативність".

Вітаємо нагороджених та всіх причетних до почесного звання працівника освіти і бажаємо нових успіхів, натхнення та людської поваги на обраному шляху! Зі святом!