PDFДрук

З Днем Залізничника!

30 жовтня в актовому залі Політехнічного технікуму КІ СумДУ відбулося відкриття тижня спеціальностей «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій» та «Будівництво, обслуговування і ремонт автодоріг та аеродромів».
На урочистостях були присутні головний інженер дистанції колії Михалко В.Г., керівник колійної машинної станції Черевичний Р.П. та його заступник Кліпікова І.В., а також ветерани праці нашого технікуму, викладачі та студенти.
Чому святкують саме сьогодні? А тому, що в цей день, 175 років назад, вперше рушив потяг по першій залізниці загального користування, яка з’єднала Петербург та Царське село.
Зустріч відбувалася під акомпанемент вокальних виступів, та теплих слів сказаних в адресу тих, хто пов’язав, чи в майбутньому пов’яже своє життя із залізницею або автодорогами. Святкову атмосферу доповнювали привітання студентів Пархоменка Олександра та Бабича Миколи, які проявили найбільший професіоналізм під час проходження практики. Поздоровили і переможця вікторини «Чи знаєш ти історію транспорту?» Голіка Владислава.
Тож з Днем Залізничника!