PDFДрук

МАРАФОН ВІТАНЬ «ВИПУСК – 2020» V день

Годинник часу невблаганно рухає стрілками, і його хід не зупинити ні на хвилину…  Під щемливе калатання дзвоника з дипломами в руках із подвір’я рідного коледжу виходять випускники… За студентом студент вони йдуть у великий світ, і хочеться вірити, що їхня доля у цьому світі буде доброю.
Кажуть, діти – це гості в родині. Вони гостюють до певного часу, набувають досвіду, а потім вилітають із родинного гнізда жити своїм життям…Цьогоріч із родинного гнізда коледжу вилетіли 232 студента денної та заочної форми навчання. 25 студентів стаціонару закінчили навчання з червоним дипломом. Всі, без винятку, мають високий рівень професійних знань, а значить, готові до самостійного життя.
В останній день відеомарафону до випускників із побажаннями звертаються представники адміністрації закладу. За чотири роки навчання ви, беззаперечно, знайшли місце в серці кожного з них. Прислухайтесь до цих слів – можливо якісь із них стануть для вас дороговказом у житті…
Раді, що ви були нашими студентами! Що з-поміж багатьох закладів обрали саме наш! Пам’ятайте стіни рідного коледжу! Повертайтеся сюди на гостини! Будьте гідними своєї професії й здобутих знань! Любимо вас та віримо у ваш потенціал! Нехай щастить!