PDFДрук

Із Днем залізничника!

Шановні ветерани та працівники залізниці, а також викладачі та студенти відділення «Будівництво залізниць та автошляхів» Класичного фахового коледжу СумДУ.

Вітаємо вас із професійним святом – Днем залізничника!

Ви обрали для себе пріоритетну галузь економіки нашої держави, успіх якої залежить від умілого господарювання,чіткої організації роботи,професіоналізму та відповідальності її працівників. Саме в цьому полягає гарантія довіри до залізниці, яка є одним з найпопулярніших і найдоступніших видів транспорту, надійним і авторитетним перевізником. У цей святковий день бажаємо всім щасливої долі. Студентам – наполегливості в опануванні професії та ґрунтовних знань з обраної спеціальності. Викладачам - невичерпної енергії та відповідальності в наданні освіти майбутнім залізничникам. Діючим працівникам галузі – фахової компетентності, вагомих здобутків та нових ідей. Ветеранам залізниці - міцного здоров'я, миру та довголіття.

Цьогоріч із Днем залізничника можна вітати і кожного мешканця Конотопа. Адже 130 років тому – у 1890 році - в нашому місті почалося будівництво тоді приватної Києво-Воронезької залізниці. Сьогодні Конотоп продовжує залишатися вузловою залізничною станцією. А безперебійну роботу величезного залізничного механізму забезпечують також і випускники нашого навчального закладу. Тож, зі святом, Конотоп! З Днем залізничника – усіх причетних!

З повагою, адміністрація та профспілковий комітет Класичного фахового коледжу СумДУ.