PDFДрук

Пролунав останній дзвоник для студентів 641 групи

25 лютого відбулись урочистості для групи випускників відділення «Менеджмент та матеріалообробка». Це перший випуск студентів денного відділення, які вступали до Політехнічного технікуму КІСумДУ, а закінчили Класичний фаховий коледж СумДУ.

Із успішним завершенням навчання випускників привітали директор КІ СумДУ Віталій Бібик, директор КФК СумДУ Тетяна Гребеник, завідуючий відділенням Геннадій Колесников, заступники директора В’ячеслав Рязанцев та Юлія Бібік, наставник академічної групи Сергій Охріменко.

Захід пройшов у теплій дружній атмосфері, на хвилі радісних емоцій та щирих побажань. Винуватців свята вітали квітами, грамотами, музичними номерами. На згадку про навчання в коледжі випускники підготували та показали відеоролик про основні моменти свого навчання та позанавчальної роботи, а також подарували тематичний уривок з театральної постановки «Чабрець пахне літом».

Фінальним акордом урочистостей став останній дзвоник для випускників 641 групи та святкові побажання в повітряних кульках.

У добру путь, випускники! Нехай ваш подальший життєвий шлях буде широким і світлим, а знання, здобуті в Класичному фаховому коледжі СумДУ, обовязково стануть у нагоді під час вашого професійного становлення!