PDFДрук

Запрошуємо на навчання за спеціальністю: «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»!

Про ключові моменти вступу та перспективи працевлаштування розповідає гарант освітньої програми Тетяна Волосюк.

Спеціальність «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» - нова в Класичному фаховому коледжі. Ліцензію на неї ми отримали в 2019 році. Вступити на неї можуть випускники 11 класу, закладів вищої освіти. Вступнику з повною загальною середньою освітою потрібно мати сертифікат ЗНО з української мови та математики (мінімальна кількість балів - 100). Термін навчання – 2 роки.

Молодшим спеціалістам (випускникам технікумів, коледжів), а також бакалаврам, спеціалістам, магістрам потрібно надати сертифікат з української мови (мінімум 100 балів) та здати фахове вступне випробування. Термін навчання для таких вступників становить 1 рік.

Після закінчення навчання випускники мають можливість обіймати наступні посади. У сфері будівельного виробництва: майстер виробництва, технік-технолог, технік-будівельник, технік-проєктувальник. У сфері освіти: майстер виробничого навчання, інструктор виробничого навчання, педагог професійного навчання, керівник виробничої практики, асистент викладача з соціальної педагогіки.


Під час навчання паралельно можна здобути навички монтажника гіпсокартонних конструкцій, муляра-плиточника-лицювальника, зварювальника, маляра-штукатура, та ландшафтного дизайнера.

Чому саме КФК СумДУ?

- новостворені професійні майстерні з індивідуальними робочими місцями;

- комп’ютерні класи з використанням програмного забезпечення для здійснення архітектурно-будівельного проектування AutoCAD Architecture, Autodesk AutoCAD, КОМПАС-3D;

- спеціалізовані аудиторії з використанням будівельного обладнання: тахіометр, нівелір, теодоліт;

- прогресивне обладнання для зварювання;

- система дистанційного навчання на платформі Moodle (навчання з ноутбуку або смартфону, підключених до Internet).

Відповіді на додаткові запитання зі здобуття даної спеціальності можна отримати за телефонами: 096-715-2662, 096-35-34-146 або особисто, завітавши до нас за адресою: м. Конотоп пр. Миру 26, кімн. 100 (після зняття карантинних обмежень!). Пишіть також на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду