PDFДрук

Представниця адміністрації коледжу долучилася до дистанційного навчання з питань цифрової роботи з молоддю


alt27-28 квітня відбувся онлайн-тренінг «Молодіжна робота онлайн або «Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб», в якому взяла участь заступник директора Юлія Бібік взяла.

«Для мене це були дуже насичені два дні, - ділиться своїми враженнями від проєкту пані Юлія, - було багато нової інформації, ми ознайомилися з сучасними різномінітними інструментами цифрової роботи з молоддю. Була практика, комунікація з колегами..».

Тренерками проєкту були: Анна Ковбасюк - Голова правління ГО "Центр євроінціатив", координаторка проєкту "Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб" та Юлія Єлфімова - менеджерка проєктів ГО "Центр євроініціатив", координаторка освітніх програм, тренерка Молодіжного департаменту Ради Європи.

Проєкт реалізується громадською організацією «Центр євроініціатив» у партнерстві з Фундацією «Простір» (Сєвєродонецьк) і Культурно-освітньою платформою «Сенс» (Маріуполь) за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва німецького фонду Маршалла (BST) та управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.