PDFДрук

Команда коледжу вийшла у фінал інтелектуальної гри на історичну тематику


У першому етапі гри "УПА-відповідь нескореного народу", яка пройшла 24 травня на базі Конотопського міського краєзнавчого музею ім. Олександра Лазаревського, взяли участь команди чотирьох освітніх закладів міста: Класичного фахового коледжу СумДУ, ДПТНЗ "Конотопське ВПУ", КЗ СОР Конотопського фахового медичного коледжу, Конотопського індустріально- педагогічного фахового коледжу СумДУ. Переможцями цієї гри стали гравці команди КФК СумДУ (викладач Очкасов В.І.), з чим ми їх і вітаємо!

Фінал інтелектуальних змагань відбудеться в п’ятницю, 28 травня. В ньому учасники нашої команди зіграють з переможцями гри двох наступних днів тижня, а також командою, яка не вийшла у фінал у жодному з турів, але показала найкращий результат. Тож бажаємо студентам КФК СумДУ зібраності, мудрості та згуртованості. Віримо в вас та бажаємо перемоги!

До відома. Настільна гра "УПА - відповідь нескореного народу" розроблена Українським інститутом національної пам’яті. Вона створена для популяризації історії новими засобами. З її допомогою молодь з цікавістю вивчає історію, вчиться тактиці ведення бою та стратегічному мисленню, дозволяє відчути себе справжніми командирами повстанців.