PDFДрук

Обдарована молодь коледжу побувала на оздоровленні в с.Жолдаки

За успіхи в навчанні та особисті досягнення в позанавчальній роботі студентська молодь та учасники клубних об’єднань, які функціонують у закладі за сприяння благодійного фонду «Відень», отримали від адміністрації закладу заохочення у вигляді відпочинку на базі відпочинку «Сосновий бор» в селі Жолдаки.

7, 8, 9 червня студенти разом із викладачами провели три незабутні доби на природі. Свіже лісове повітря, заспокійливий спів птахів, спортивні ігри, пікніки, смажені на вогні смаколики, мандрівки лісом та до річки – усе це неабияк збадьорило молодь та додало енергії, здружило, ще більше об’єднало за інтересами та залишило найприємніші спогади про весело й цікаво проведений час у колі друзів.

Висловлюємо вдячність за матеріальну допомогу в організації виїзду на природу благодійному фонду «Відень», який завжди підтримує різноманітні ініціативи, що стосуються молоді, а також профспілковій організації студентів КФК СумДУ.

Попереду - три місяці літа. У когось уже почалися канікули, хтось іще продовжує здавати екзамени… Але вже незабаром кожен матиме можливість поринути з головою у літній відпочинок. Тож усім студентам коледжу бажаємо сонячного і незабутнього літа, сприятливої погоди, бадьорості та нових приємних вражень!