PDFДрук

Колективу КФК СумДУ подякували за особисту активність та популяризацію донорського руху в місті

14 червня в світі відзначається День донора. Це шанс подякувати від імені всього суспільства людям, які здають кров або її компоненти, таким чином рятуючи життя тих, хто цього потребує.

З цієї нагоди в місті пройшов ряд заходів, спрямованих на привернення уваги до питання донорства та вшанування містян, які є безпосередніми учасниками цієї місії добра. Від імені колективу Класичного фахового коледжу СумДУ активну участь у них взяла заступник директора Юлія Бібік. Варто зазначити, що в нашому коледжі - десятки донорів! Серед них як працівники закладу, так і студенти. За особисту активність та популяризацію донорського руху в місті колектив КФК СумДУ отримав грамоту від Сумського обласного центру служби крові, яку вручила координатор плазма-центру в Конотопі Інна Панченко.

Цього ж дня для медичних працівників міста, представників донорства та освітніх закладів, які підтримують донорський рух, відбувся інформаційний захід у міському Центрі безоплатної вторинної правової допомоги, де всім запрошеним розповіли про соціально-правові аспекти донорства.

Вітаємо усіх небайдужих та здатних на милосердні вчинки містян із Всесвітнім днем донора! Бажаємо міцного здоров’я та чистих помислів, любові, миру та добра.