PDFДрук

Чотири Гран-прі для учасників фестивалю патріотичної пісні від благодійної організації «Світанок» - хто їх отримав


Конкурс-фестиваль патріотичної пісні «Від серця до серця», який щорічно проводиться на базі Класичного фахового коледжу СумДУ, в 2021 році відзначив своє 20-річчя. Цьогоріч він він був присвячений перемозі у Конотопській битві 1659 року.

Не зважаючи на дистанційну форму проведення через карантинні обмеження, в ньому були представлені понад 70 номерів художньої самодіяльності, які виконали більше 200 юнаків та дівчат з різних куточків України.

Уже два роки поспіль фестиваль підтримує Конотопська місцева благодійна організація «Світанок», яку очолює меценат, благодійник, наш земляк – Євген СУР. Цьогоріч з ініціативи благодійної організації найвищу оцінку Гран-прі отримали виконавці у кожній віковій номінації. Серед них: Софія Близнюкова з піснею «Прохання до неба» та зразковий вокальний колектив «До-Мі-Соль-ка» з піснею «Молодь України» (Конотопський ЦДЮТ, керівник Юлія Гланц, молодша та середня вікові категорії), Катерина Саббатовська з піснею «Солодкі сльози» та вокальний колектив «Ліра Гіппократа» з піснею «Біле і чорне» (Конотопський фаховий медичний коледж, керівник Тетяна Цимбал, старша та різновікова категорії).

Нагороду учасникам фестивалю вручила членкиня правління Конотопської місцевої благодійної організації «Світанок» Аліна Іващенко під час свята на честь перемоги у Конотопській битві, яке відбулось 10 липня в с.Шаповалівка.

Вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу- фестивалю, дякуємо за любов до української пісні та відданість Батьківщині!