PDFДрук

Коледжани взяли участь у ювілейному конкурсі публічних читань «Узвар-фест»

Другокурсниці Дар’я Литвиненко та Маргарита Ващенко в числі інших конкурсантів змагалися за перемогу в номінації «Читці». Конкурс проходив у три етапи: спочатку учасники читали уривок з обраного за власним уподобанням твору. Ті, хто пройшов у ІІ тур, повинні були прочитати уривок із твору, наданого журі, при цьому відгадавши його назву та автора. Даші вдалося пройти випробовування двома турами, Маргарита зійшла з дистанції після першого. Не зважаючи на це, обидві дівчини достойно представили свій читецький талант і отримали в нагороду дипломи та призи учасників конкурсу.

Загалом до участі в «Узвар-фесті» традиційно долучилися й інші студенти коледжу – у якості волонтерів, які допомагали в організації заходу; директорка закладу Тетяна Гребеник – у якості депутата міської ради; викладачка Тетяна Радько – у якості члена журі, інші колеги – у якості глядачів та поціновувачів літературного слова.

Приємна творча атмосфера, відпочинок на свіжому повітрі, живе спілкування на кариматах у парку, жива музика у виконанні місцевих музикантів, смакування узвару та пряників - усе це зарядило позитивними емоціями, подарувало гарний настрій та залишило приємні враження.

Цьогріч «Узвар-фесту» виповнилось 5 років. Разом із Україною захід святкує ювілей. Його організаторами є виконавчий комітет міської ради, відділ у справах молоді та спорту, управління освіти, відділ культури та туризму, літературна студія «Джерела», благодійний фонд «Крила надії», громадські активісти.